Medie_Cover_1280x340_building-supply

Building Supply

Building Supply er et onlinemedie, som har eksisteret siden august 2006. Vi dækker hele bygge- og anlægsindustrien i Danmark og Sverige med brancherelevante nyheder. Samtidig er Building Supply et kommercielt branchenetværk, hvor leverandører, underleverandører og indkøbsvirksomheder fra industrien nemt kan komme i kontakt med hinanden. Onlineportalen fungerer, som et samlingspunkt for branchen hvor vores medlemmer kan også finde oplysninger om hinanden, afsætte nye/brugte produkter og maskiner mv. til hinanden, indrykke stillingsopslag og meget andet.

Bygge- og anlægsindustrien er en af Danmarks største brancher med knap 150.000 beskæftigede fordelt på branchens ca. 40.000 virksomheder. Omkring 2.000 af disse virksomheder har mere end 10 ansatte – Hvoraf en væsentlig del modtager i dag det daglige nyhedsbrev fra Building Supply.

Samlet set modtager flere end 24.000 nøglepersoner inden for bygge- og anlægsindustrien vores daglige nyhedsbrev.

Besøg Building Supply Danmark her.
Besøg Building Supply Sverige her.

Vores målgruppe er håndværksmestre, håndværkere, arkitekter, entreprenører og ingeniører. Hertil kommer direktører indenfor byggebranchen samt leverandører af byggematerialer.

Portalmedlemmer: + 1.140 medlemsvirksomheder

Nyhedsbrev: Sendes dagligt til mere end 24.200 modtagere

Website: 205.315 besøgende/md.

Unikke besøgende på website: 96.277 månedligt